Geen categorie

Verjaardag WINACTIE!!! – Schim & Schaduw

Het moment is eindelijk daar. Ik heb er een heel jaar op moeten wachten maar ik mag mijzelf nu 17 jaar oud (jong) noemen. Om mijn verjaardag te vieren verloot ik één boek onder een van jullie. Namelijk Schim & Schaduw van Leigh Bardugo. Tot mijn schaamte moet ik zeggen dat ik dit boek nog niet heb gelezen maar ik wil zeker dit jaar aan de serie gaan beginnen. En zover ik heb gehoord zijn mensen heel erg enthousiast over deze boeken.

IMG_4699 (2).jpg

Natuurlijk zitten er wel een paar kleine regeltjes aan vast gebonden:

Delen hoeft niet per se maar hiermee krijg je wel één keer meer kans om te winnen. De winactie sluit woensdag 5 april om 23:59, dus je hebt precies een week om mee te doen. Ik ga er in ieder geval een hele leuke dag van maken vandaag!

31 gedachten over “Verjaardag WINACTIE!!! – Schim & Schaduw

  1. Wahaahaaauw!
    Happy birthday to youuuu! ^^
    Dat je maar een mooie/fijne dag mag hebben :).
    Natuurlijk doe ik mee met zo’n leuke actie, ben super benieuwd naar dit boek!

    Groetjes!

    Geliked door 1 persoon

  2. Congretzzzz!! Hiep hiep hoera!!! Lekker veel taart eten vandaag!! Ik doe enorm graag mee voor schim en schaduw.. volgens mij zijn het echt wel toffe boeken, wil ze al tijden lezen..

    Geliked door 1 persoon

  3. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 🎁 Wat een leuke actie van je.. jij bent jarig, en deelt een cadeautje uit… Natuurlijk deel ik deze post voor je… Meer bekendheid voor je leuke pagina is altijd welkom toch… Ga vooral zo door….

    Geliked door 1 persoon

  4. Hopelijk heb je een heerlijke dag gehad! Zeker waag ik graag een kansje! Heb ook gedeeld (FB) want dit boek verdient alle aandacht! 😉

    Like

Plaats een reactie