Nerdkrant

Nerdkrant #2 – baby aan boord

Er is weer een week voorbij en boekenland heeft niet stil gelegen. Ik heb deze week vier koppen voor jullie!

grisha nieuw jasje

Leigh Bardugo was al gezegend met super mooie covers voor haar Grisha boeken. En de bookcover goden hebben haar dit keer weer niet teleurgesteld. Het gaat om de paperback editie en je kan ze deze zomer al kopen. Je kunt de oude covers nog steeds kopen maar voor de echte fans is dit een leuke toevoeging voor je kast!

grisha.png

nemesis is back

Het tweede deel van The Diabolic heeft een titel en een synopsis gekregen. The Empress is een direct vervolg op boek een. Aangezien ik het eerste deel nog niet heb zet ik hieronder een link naar Goodreads waar je de synopsis kunt lezen. Je wordt gelijk naar de goede pagina gebracht als je op het logo van Goodreads klikt.

goodreads

Toen iemand schrijfster J.K Rowling op Twitter vroeg over het tweede deel van Fantastic Beasts and Where to Find Them, waar zij het script voor schrijft, reageerde Rowling dat ze het al af had. Het eerste deel was voor mij een succes en ik kan niet wachten om te zien hoe het verder gaat in deel twee. We moeten helaas nog eventjes wachten wat het tweede deel komt pas in 2018 uit.

de bijzondere kinderen van

Ook al is dit niet helemaal boek gerelateerd nieuws maar toch is het super schattig om te horen. De twee auteurs Tahereh Mafi en Ransom Riggs waren in verwachting en hebben nu samen een dochter gekregen. Hoe ze eruit ziet of hoe ze heet weten we nog niet maar het belangrijkste is dat ze gezond is. Wel plaatste Riggs op social media een schattige foto waarin de familie te zien is.

baby.jpg

Welk nieuws vond jij het leukst?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s