Geen categorie

WINACTIE!!! – Carve the Mark [GESLOTEN]

Het is feest! Vandaag is het prachtige boek Carve the Mark van Veronica Roth uitgekomen, en dat vieren we natuurlijk groots. In samenwerking met Best of YA mag ik één exemplaar van dit pareltje weggeven, aan één gelukkige! Ik wil Best of YA hiervoor heel erg bedanken!

CARVE THE MARK WINACTIE.jpg

Zoals hierboven beschreven staat gaat het om de Nederlandse versie van Carve the Mark! Het enige wat jij moet doen om kans te maken is mijn facebookpagina liken, het bericht verspreiden op social media, en een reactie achter laten dat je dat beide hebt gedaan.

De winactie eindigt op dinsdag 24 januari om 23:59!!!

De winnaar wordt kort daarna bekend gemaakt op mijn facebookpagina.

Veel succes!

33 gedachten over “WINACTIE!!! – Carve the Mark [GESLOTEN]

  1. Done! Nu wil ik zo graag met dat exemplaar voor de knul die Phobos aan het lezen is zwaaien en gewoon heel hard beginnen praten over boeken en stuff…

    Like

  2. Super gaaf!! Gelijk meegedaan, want lezen is mijn Passie!! En lijkt me prachtig boek Carve the Mark om te kunnen lezen! En natuurlijk gedeeld op Facebook en Twitter!

    Like

  3. Graag waag ik een kansje! Zo benieuwd naar dit boek! Volg je op FB onder mijn eigen naam en op twitter, Instagram onder (@)TurtleBookwurm. Gedeeld op twitter, hoop dat je dat bedoeld met social media en niet dat het alleen geldt voor FB 😉

    Like

Plaats een reactie