events

Mijn YALbal Boekhaul

YALbal is nu al weer een week geleden (wil je meer weten over YALbal en hoe ik het vond, kun je hier klikken voor de post die ik heb gemaakt) en dus leek het mij leuk om alle boeken te laten zien die ik heb gekocht op het event.

Mijn plan was om alleen De 100 te kopen, want De Graces had ik al en waarom zou je alle delen van een serie kopen als deel 1 ook gewoon goed is. Dit plan is mislukt!

IMG_2410.JPG

Ja ik heb gelijk de hele serie gekocht! Het eerste boek: De 100, kocht ik bij boekenhandel Scheltema (wat trouwens echt een mooie boekenwinkel is). Eerst was er nog gedoe over de prijs bij het afrekenen, want ik wist toch zeker dat het boek tijdelijk 10 euro kostte. Na veel gedoe en heen en weer geloop van de vrouw achter de balie, heb ik het boek toch nog voor 10 euro kunnen meekrijgen! Die avond op YALbal haalde ik dit boek uit mijn tas en liet hem signeren!

IMG_2412.JPG

De volgende dag op de YA-Saturday zat ik te twijfelen of ik deel 2 en 3 zou kopen, want ze waren immers maar 10 euro per stuk. Ik kwam Myrthe tegen van Blossom Books en vertelde haar over mijn tweestrijd. Geld kwijt en een lichtelijke boze moeder OF twee gesigneerde boeken erbij!

IMG_2439.JPG

Op dezelfde tafel waar deze twee boeken lagen, lag ook Hex van Thomas Olde Heuvelt. Nu moet je weten dat ik best wel zin heb om dit boek te lezen, want een boek dat je nachtmerries geeft heb ik nog nooit gelezen. Ik pakte het boek van de stapel om gewoon even door te bladeren (of om aan de pagina’s te snuiven) en zag dat het boek gesigneerd was. Thomas Olde Heuvelt was er die ochtend maar moest na zijn interview weg. Hij had nog even tijd genomen om een stapeltje boeken te signeren. Dus je raad al wat er is gebeurd!

IMG_2404.JPGIMG_2411.JPG

Als laatste heb ik het gratis Literatour boekje 3PAK gekregen in de Goodiebag en nog heel wat leesfragmenten van boeken die me best leuk lijken.

IMG_2407.JPGIMG_2443.JPG

Dit was alweer mijn YALbal Boekhaul!

Wat is het grootste aantal boeken die je hebt gekocht in een keer?

 

Advertenties

6 gedachten over “Mijn YALbal Boekhaul

  1. ‘De 100’ staat ook heel hoog op mijn verlanglijstje! Misschien een ideetje voor mijn verjaardag/kerstlijstje… En ik heb ook al veel gehoord over ‘Hex’ alleen weet ik niet of het echt iets voor mij is. Ik ben dus zeer benieuwd wat je ervan vindt šŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s